Samenwerking

Ik werk samen met verschillende specialisten op het vlak van o.a stresscounseling, jobhunting (baanverwerving), personal branding (jezelf profileren), en digital selfmarketing (gebruik van social media). Daarnaast maak ik deel uit van een netwerk van coaches en trainers met wie ik grotere en complexere opdrachten kan invullen.

Godfried IJsseling (1963) is sinds 1998 werkzaam bij de Baak, als senior coach en trainer. In essentie streeft hij in zijn begeleiding na dat mensen autonoom leren handelen, ofwel zelfbewust keuzes kunnen maken en het eigen bestaan sturen. Hij is auteur van twee boeken: Persoonlijke ontwikkeling – Echtheid in professionaliteit (1998), en Weg van de eenvoud – Essentie als kompas voor organisaties (2011).

Herbert Minderhoud profielHerbert Minderhoud (1960) werkt als coach en trainer en is ook GZ-psycholoog. Naast coaching en counseling, verzorgt hij trainingen op verschillende gebieden, waaronder diversiteit, loopbaan, inspiratie en succes. Daarnaast heeft hij verschillende talen geleerd, waaronder Turks. Hij heeft de laatste jaren al het geleerde met elkaar verbonden in ervaringsgerichte programma’s, workshops en in coaching, waarbij het in de kern draait om persoonlijke en professionele ontwikkeling en bewustwording.

Tini van de Wetering (1972) is als loopbaanbegeleider en teamcoach gespecialiseerd in creatieve technieken en loopbaanbegeleiding in combinatie met persoonlijke- en teamontwikkeling. Haar persoonlijke missie is mensen dichter bij hun eigen natuur brengen, bij hetgeen hen écht inspireert. Zij is co-auteur van het boek Natuur Werkt – Inspiratie en werkvormen voor de ontwikkeling van mensen en organisaties (2008).

Tineke DeteringTineke Detering (1953) is sinds 2006 werkzaam als coach en stresscounselor. Haar specialisatie is begeleiding bij stress- en burnoutklachten. Het is belangrijk tijdig stressoren te herkennen en hierop een juiste strategie uit te zetten. Dat zorgt voor een betere balans en keuzes die passen bij de persoon en de situatie. Dit vergroot zelfvertrouwen, werkplezier (waardoor men het langer volhoudt) en effectiviteit.

Met Lytton werk ik samen op het gebied van tweede spoor reïntegratie en executive coaching. Lytton is een expertisebedrijf dat zich richt op kortdurende onderzoeken bij o.a. de complexere situaties, wanneer het gaat om langdurig verzuim, reïntegratie- en loopbaanvragen. Zie ook www.lytton.nl

Stap nu logo Stap.nu richt zich op chronisch zieke mensen en hun toekomst in werk. In stap.nu werk ik als loopbaanadviseur en help ik mensen een (nieuwe) stap naar zinvol werk te maken. Zie ook www.stap.nu.

Share Button