Welkom!

Terwijl je loopbaan vordert, en je gekozen richting zich uitkristalliseert, kunnen belangrijke vragen in je opkomen. Vragen als “wil ik zo wel door” of “wat is mijn volgende stap”, of “hoe vind ik een beter passende functie”. Misschien wijzigt je functie of rol, in een veranderende organisatie. Hoe ga je hiermee om?

Persoonlijke ontwikkeling

Je persoonlijke eigenschappen helpen je, maar belemmeren soms ook. Je hecht er belang aan jezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen, te weten op welke basis jij besluiten neemt. Je stelt jezelf hierover vragen, omdat je op zoek bent naar meer regie op je leven en werk, en je effectiever wilt leren omgaan met eventuele uitdagingen. Misschien moet er achterstallig onderhoud gepleegd worden omdat je in je drukke leven te weinig tijd hebt gehad voor persoonlijke groei.

Doelgroep

Ben je een ervaren professional of leidinggevende, ik denk graag met je mee en help je een inhoudelijke koers te creëren waarin jij als persoon tot je recht komt. Werk samen met mij aan een concreet persoonlijk profiel en een realistisch toekomstperspectief als fundament voor je verdere stappen.

Mijn profiel

Ik heb ruime ervaring als projectleider en (internationaal) adviseur bij zowel overheidsorganisaties als in het bedrijfsleven. Ik werk de laatste 14 jaar als zelfstandig NOLOC gecertificeerd loopbaanadviseur, veranderkundige en teamcoach.

Wat klanten zeggen over Keyzer Loopbaanadvies & Coaching

“Ghislaine is een geweldige coach. Ze is veelzijdig, rustig, duidelijk en heeft mensenkennis. Ze weet een veilige, open en informele sfeer te creëren waardoor je je snel op je gemak voelt. Ik heb o.a. geleerd beter de balans tussen werk en privé te bewaken zonder het strategische doel uit het oog te verliezen. Ook lukte Ghislaine succesvol, mede door haar internationale achtergrond, de veelzijdigheid van mijn persoonlijkheid & achtergrond te identificeren en in een nieuwe internationale perspectief te plaatsen”. Ingrid Multhaler, General Office Administration | Projects Eastern Europe | Fund-raising

Meer aanbevelingen

Share Button